«Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» – Παράσταση της Σχολής Χορού Σύλβιας Βούσουρα, στις 30 Ιουνίου 2024, 18.30 και 21.00, στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας

Η Σχολή Χορού Σύλβιας Βούσουρα (Άμφισσα – Ιτέα) παρουσιάζει την παράσταση «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, με δύο παραστάσεις, στις 18.30 και στις 21.00, στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

Η παράσταση βασίζεται στο αγαπημένο κλασικό παραμύθι του Ρόαλντ Νταλ, σε ελεύθερη διασκευή από την Ελένη Νάκου και υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους με τις εκπληκτικές χορογραφίες και τις ευρηματικές σκηνικές παρουσιάσεις. Οι χορευτές της σχολής έχουν δουλέψει σκληρά για να ζωντανέψουν την ιστορία του Τσάρλι Μπάκετ και της περιπέτειάς του στο μαγικό εργοστάσιο του Γουίλι Γουόνκα.

Η παράσταση θα ξεδιπλώσει την ιστορία με έντονα χρώματα, εντυπωσιακά κοστούμια και μαγευτικές κινήσεις, δημιουργώντας ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο γλυκές εκπλήξεις και όνειρα. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις περιπέτειες των χαρακτήρων του παραμυθιού, μέσα από τη μαγεία του χορού.